Nyári tábor

Monte Vigo nyári napközis lovastábor 2022

 

A jelentkezés véglegesítése, azaz a hely fenntartása a foglaló befizetése után történik meg, addig nem áll módunkban helyet biztosítani a táborban. A jelentkezést követő 1-2 napon belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt, melyben a befizetés lehetőségeiről tájékoztatjuk.
A foglaló díja 15.000 Ft / fő / turnus.
A foglaló – amennyiben a részvétel a jelentkező oldaláról hiúsul meg - nem jár vissza, és további felhasználásra sincs lehetőség.
Kizárólag abban az esetben használható fel, amennyiben a turnus elmarad. Ilyen felhasználás csak lovagló alkalmakra vagy másik turnusra lehetséges (ha van szabad hely másik turnusban, egyéb esetben lovaglóalkalmakra). Visszafizetésre nincs mód. A lelovaglásra/beszámításra 60 nap áll rendelkezésre, amelynek követéséért és egyeztetéséért a jelentkező/hozzátartozó felel, 60. napot követően semmilyen követeléssel nem élhet a lovarda felé.
A fennmaradó összeget (35.000 Ft) legkésőbb a tábor első napján kell befizetni (utalás esetén előző hét péntekig).
A részvétel meghiúsulását a tábort megelőző péntekig köteles írásban jelezni a gondviselő, ez esetben a befizetett fennmaradó összeg visszajár/felhasználható.
Amennyiben ezt követően történik a lemondás, a fennmaradó összeg nem visszatéríthető és további felhasználásra sincs lehetőség.

 

Kérlek az alábbi nyilatkozatot töltsd ki, és e-mailen juttasd el nekünk a szabadidokozpont@montevigo.hu e-mail címre, vagy a tábor első napján hozd magaddal. A tábor első napján is van lehetőség kitöltésre a helyszínen, ez esetben néhány percet rá kell majd szánni.
Nyilatkozat letöltése: PDF