Téli tábor

Figyelem!
Az érkezés és távozás a hőmérséklet miatt eltérő az eddigiektől!
December 23-án 08:00-14:00 óráig, december 28-án és 29-én 09:00-15:00 óráig tart a tábor!
Az érkezés és távozás is ezekben az időpontokban történik.

A táborba 7-16 éves gyerekeket várunk.

Egy nap indulásához minimum 10 fő szükséges!

A jelentkezés véglegesítése, azaz a hely fenntartása a foglaló befizetése után történik meg, addig nem áll módunkban helyet biztosítani a táborban.
A jelentkezést követő 1-2 napon belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt, melyben a befizetés lehetőségeiről tájékoztatjuk.
A téli tábor foglaló díja 5.000 Ft / fő / nap.
A foglaló – amennyiben a részvétel a jelentkező oldaláról hiúsul meg - nem jár vissza, és további felhasználásra sincs lehetőség.
Kizárólag abban az esetben használható fel, amennyiben a tábor elmarad. Ilyen felhasználás csak lovagló alkalmakra lehetséges. Visszafizetésre nincs mód. Az esetleges lelovaglásra/beszámításra 60 nap áll rendelkezésre, amelynek követéséért és egyeztetéséért a jelentkező/hozzátartozó felel, 60. napot követően semmilyen követeléssel nem élhet a lovarda felé.
A fennmaradó összeget (9.000 Ft/fő/nap) legkésőbb a tábor első napján kell befizetni (utalás esetén előző hét péntekig).
A részvétel meghiúsulását a tábort megelőző péntekig köteles írásban jelezni a gondviselő, ez esetben a befizetett FENNMARADÓ összeg visszajár/felhasználható. A foglaló nem. Amennyiben ezt követően történik a lemondás, a fennmaradó összeg nem visszatéríthető és további felhasználásra sincs lehetőség.

A jelentkezés elküldésével tudomásul veszem és elfogadom a fent leírtakat.