Tavaszi tábor

 

A jelentkezés véglegesítése, azaz a hely fenntartása a foglaló befizetése után történik meg, addig nem áll módunkban helyet biztosítani a táborban.
A jelentkezést követő 1-2 napon belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt, melyben a befizetés lehetőségeiről tájékoztatjuk.
A tavaszi tábor foglaló díja 6.000 Ft / fő / nap.

A foglaló – amennyiben a részvétel a jelentkező oldaláról hiúsul meg - nem jár vissza, és további felhasználásra sincs lehetőség.
Kizárólag abban az esetben használható fel, amennyiben a tábor elmarad. Ilyen felhasználás csak lovagló alkalmakra lehetséges. Visszafizetésre nincs mód. Az esetleges lelovaglásra/beszámításra 60 nap áll rendelkezésre, amelynek követéséért és egyeztetéséért a jelentkező/hozzátartozó felel, 60. napot követően semmilyen követeléssel nem élhet a lovarda felé.

A fennmaradó összeget (9.000 Ft/fő/nap) legkésőbb a tábor első napján kell befizetni (utalás esetén előző hét péntekig).
A részvétel meghiúsulását a tábort megelőző péntekig köteles írásban jelezni a gondviselő, ez esetben a befizetett FENNMARADÓ összeg visszajár/felhasználható. A foglaló nem. Amennyiben ezt követően történik a lemondás, a fennmaradó összeg nem visszatéríthető és további felhasználásra sincs lehetőség.