preloader

Rendezvény

Szinte egész életünk, szabadidőnk nagy része családi és baráti események köré épül.
Függetlenül attól, hogy egyedülállóak, vagy családosok vagyunk, fiatalok, vagy idősek, körbevesznek bennünket a különböző családi és baráti események.

Lovasklubunkban a család, ismerősök, barátok körének nagyságától függően, és az esemény jellegét figyelembe véve szervezünk kisebb-nagyobb családi és baráti összejöveteleket.
Ilyenkor különböző szempontok figyelembevételével szervezzük a rendezvényünket.
Az esemény jellege, időpontja, meghívottak köre, anyagi lehetőségeink, és megrendelőink egyéni elképzelései fogják meghatározni végül milyen is lesz ünnepség.

SÜTÉS-FŐZÉS A SZABADBAN

Korunk emberét az urbanizációs ártalmak elöli menekülés hajtja a rég elfeledett, de ma is feleleveníthető hagyományok felé. A technikai forradalom korszakában élő ember egyre jobban vágyódik vissza a természetbe.
Minden lehetőséget megragad, hogy szabadidejét családi, vagy baráti körben a természethez kapcsolódva töltse el. Összejöveteleken szeretünk jól étkezni. A kirándulásokon elmaradhatatlanok a közös sütés-főzések, hangulatos szabad téri étkezések.

A társaság tagjai mindenkor nagy érdeklődéssel kísérik a szabadban sütés-főzés, és tálalás műveleteit. Ez a látvány szórakozást, az ételek illata, íze felejthetetlen élményt nyújt. A szabadban étkezésnek különös a varázsa. A természet nyújtotta keret, a szabadtéri tűz, és még számtalan kiegészítő (naplemente, fáklya, lampion, madárcsicsergés) teszi kellemessé, hangulatossá ezeket a programokat.

Ha azt szeretné, hogy rendezvényéről sokáig beszéljenek, bízza ránk szervezését!
Kérjük adja meg elképzeléseit, hogy ajánlatunkkal elkápráztathassuk Önt!