preloader

Huszár Gábor

Tulajdonos

Végzettség:
– Kereskedelmi és marketing felsőfokú végzettség
– Aranykalászos gazda végzettség
– Közgazdász diploma
– Testnevelési Főiskola: Lovas szakoktató

Szakmai tevékenység:
– Élelmiszeriparban 20 év a kereskedelem és marketing szektorban
– Monte Vigo Lovasklub 17 éve
– Montevigo Sportegyesület 9 éve

Kiemelten fontosnak érzem, hogy a kerületben és vonzáskörzetében élők számára biztonságos és színvonalas lovassport létesítményt üzemeltessünk.

Lovardánk célja, tevékenysége:
Az egészséges életmód kialakításának jegyében céljainak tekinti a lovas sportágban a lovas versenyzés, lovassport szervezését, koordinálását, utánpótlás nevelést, elsősorban díjlovas, ugyanakkor díjugrató szakosztályban is. Küldetésünknek tekintjük a lovaglás népszerűsítését, különös tekintettel a lovas kultúra alapjainak elsajátíttatására. Nyitott és fedett pályáinkkal egész évben biztosítani kívánjuk a lovagolni kívánó gyermekek és felnőttek számára a sportolási lehetőséget. Iskolákkal, óvodákkal történő együttműködés során akár tanóra keretin belül, egyre szélesebb körben megismertetni kívánjuk a gyerekeket az állattal, annak minden vonzatával. Alternatív képességfejlesztés lóháton projektünkkel a tanulási, viselkedési, vagy fejlődési nehézségekkel küzdő gyermekeknek kívánunk segítséget nyújtani, melyben a ló aktív cselekvőtárs.

Lovardánk a fenti célokat az alábbi tevékenységek folytatásával kívánja megvalósítani:
– utánpótlás biztosítása
– versenyfelkészítés
– díjlovaglás alapjainak oktatása
– képességfejlesztés
– terep- és túralovaglás
– lovas rendezvények szervezése
– lovastáborok szervezése

Egyesületi munkánk eredményei:
A Magyar Póni Klub Szövetség és a Magyar Lovas Szövetség Díjlovagló Szakágában számos eredménnyel büszkélkedhetünk megyei és országos minősítő versenyeken, valamint bajnokságokon, melyet a Monte Vigo Sportegyesület lovaival érték el versenyzőink. Eredményeinket a poniklub.hu, a dijlovasok.hu, valamint a nevezes.poniklub.hu és nevezesdijlovas.hu oldalakon lehet megtekinteni.