preloader

Téli tábor 2024

A tavalyi év sikerére való tekintettel idén is várjuk a lókedvelő, táborozni vágyó gyermekeket!

Dátum: 2024. január 3 – 5.
Időtartam: 8:00-14:00 óráig

Program:
* napi 2x lovaglás (nyeregben vagy szőrén)
* Lóápolás, lovak körüli feladatok
* Lovas játékok, szórakozás
Napi 2 étkezés (reggeli, ebéd) biztosított!

Minimum létszám 10 fő!

Alacsonyabb létszám esetén az időpontváltozás vagy törlés jogát fenntartjuk, mely esetben a befizetett összeg 100%-ban felhasználható/visszajár.

 

Amit hozzon magával a gyermek:
* TAJ szám
* kulacs
* lovagláshoz öltözet: hosszúnadrág, zárt cipő, lehetőleg derékig érő kabát, lovagláshoz alkalmas kesztyű (5 ujjas, nem síkesztyű)
* időjárásnak megfelelő öltözet

Jelentkezés

Díja: 13.000 Ft/nap/fő
Foglaló: 6.000 Ft/nap/fő


    A jelentkezés véglegesítése, azaz a hely fenntartása a foglaló befizetése után történik meg, addig nem áll módunkban helyet biztosítani a táborban. A jelentkezést követő 1-2 napon belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt, melyben a befizetés lehetőségeiről tájékoztatjuk. A téli tábor foglaló díja 6.000 Ft / fő / nap. A foglaló – amennyiben a részvétel a jelentkező oldaláról hiúsul meg – nem jár vissza, és további felhasználásra sincs lehetőség. Kizárólag abban az esetben használható fel, amennyiben a tábor elmarad. Ilyen felhasználás csak lovagló alkalmakra lehetséges. Visszafizetésre nincs mód. Az esetleges lelovaglásra/beszámításra 60 nap áll rendelkezésre, amelynek követéséért és egyeztetéséért a jelentkező/hozzátartozó felel, 60. napot követően semmilyen követeléssel nem élhet a lovarda felé. A fennmaradó összeget (7.000 Ft/fő/nap) legkésőbb a tábor első napján kell befizetni (utalás esetén előző hét péntekig). A részvétel meghiúsulását a tábort megelőző péntekig köteles írásban jelezni a gondviselő, ez esetben a befizetett FENNMARADÓ összeg visszajár/felhasználható. A foglaló nem. Amennyiben ezt követően történik a lemondás, a fennmaradó összeg nem visszatéríthető és további felhasználásra sincs lehetőség..

     

    A jelentkezés elküldésével tudomásul veszem és elfogadom a fent leírtakat.